Vector Electric d.o.o.

Vector Electric D.O.O. je osnovan 2002. godine u Sremskoj Mitrovici. Osnovana je od strane porodice Đurđević koja i dan danas, nakon 18 godina uspešno vodi poslovanje i razvija se. Osnovna delatnost jeste trgovina na malo i veliko koja se vremenom menjala i povećavala. Početo je sa nekim računarskim dodacima i komponentama i malim asortimanom ručnih elekričnih alata. Kako je vreme prolazilo, kvalitet rada i usluge je rastao i uporedo sa tim asortiman alata je rastao. Postepeno smo ubacivali sve svetski poznate brendove sa kojima i danas posle 15 godina radimo, i ispratili to sa ovlašćenim i opremljenim servisnim centrom.

Vector Electric danas u svom asortimanu ima brendove kao što su STIHL, Bosch, Unior, Honda, Elektro Machinen. Uvoznici i ovlašćeni servis smo za Elektro Machinen čiji kompresori i mašine za pranje podova se nalaze u velikim firmama širom Srbije. Ovlašćeni i sertifikovani prodajni i servisni centar smo za STIHL, Bosch i Hondu kao i za još neke manje poznatije brendove u branši električnih, motornih i baštenskih alata.

Danas, nakon skoro 20 godina postojanja, u kompaniji se nalazi mlada, ambiciozna i utrenirana grupa ljudi, koji stalno traže načine za poboljšanje kako sebe, tako i samog poslovanja i kompanije.

U zadnjih godinu dana, kompanije je otvorila nov prodajni objekat u Sremskoj Mitrovici gde se mogu naći isti brendovi u većem asortimanu.